Wij zijn van de Pas Interieur

“Ieder project is uniek en wordt ook op die manier behandeld. De kracht van het ontwerp wordt bepaald door de interactie met de opdrachtgever, maar wordt nog sterker tijdens het ontwerpproces!”

Harmonie in uw interieur zit ‘m soms in de kleine dingen.
Wij hebben daar oog voor en helpen u graag.
Want de inrichting van een interieur is maatwerk.

Binnenzonwering

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie. Lees hier meer over de verschillende soorten binnenzonwering.

Egaliseren

Egalisatie van de vloer is vaak nodig als voorbereiding op tegelen of parket leggen. Normaal egalisatiecement is bedoeld voor het opvullen van kleine oneffenheden (enkele millimeters). Lees het hier.

Tapijt

Tapijt heeft een geluid- en warmte isolerend effect en verbetert de algehele akoestiek in je woning. Ook worden vrije stofdeeltjes in de lucht met wel 50% gereduceerd. Deze verbeterde luchtkwaliteit is erg goed voor je gezondheid en welzijn… lees hier verder.

Buitenzonwering

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning. Een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt u de warme zomer wel door. Welke zonwering voldoet aan al uw wensen? Lees het hier.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn erg populair en zeer geschikt voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Het is een kunstof vloer gemaakt van verschillende lagen PVC. De PVC vloeren zijn… lees hier verder.

Vinyl

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Dan maakt u uw vinylvloer zo schoon… lees hier verder.

Gordijnen/vitrages/inbetween

Gordijnen: naast de decoratieve functie is ook de verduisterende eigenschap van de gordijnen belangrijk. Vitrage: Met vitrages breng je sfeer in je interieur. Inbetween: Deze gordijnen zitten dan ook tussen vitrages en een overgordijn in… lees hier verder.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn een perfecte keuze. Doordat een gietvloer bestaan uit polyurethaan (PU), is de vloer niet hard en koud, maar veerkrachtig en passend in elk interieur… lees hier verder.

Marmoleum

Marmoleum vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en creëren dus een prettige leefomgeving. Marmoleum vloeren zijn ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het dessin is door en door waardoor… lees hier verder.