Gordijnen/vitrages/inbetween

Gordijnen

Naast de decoratieve functie is ook de verduisterende eigenschap van de gordijnen belangrijk. Kies je voor een lichtblokkade maak dan je keuze uit onze collectie verduisterende gordijnen.

Vitrage

Met vitrages breng je sfeer in je interieur. Ze worden veel gebruikt voor in de woonkamer of slaapkamer. Door de transparante stof en de dunne kwaliteit wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Dit geeft een rustgevende en elegante uitstraling. Vitrage kan ook goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit werd vroeger al gedaan, maar dat betekent niet dat het ouderwets is. Het zorgt juist voor de gewenste ambiance en een warme uitstraling.

Inbetween

Net als vitrages zorgen deze gordijnen voor het verzachten van daglicht. Wel geven ze iets meer privacy dan transparante vitrages. “Inbetween” staat namelijk voor ertussenin. Deze gordijnen zitten dan ook tussen vitrages en een overgordijn in. De eigenschappen van deze gordijnen worden gecombineerd. Hierdoor kun je de vitrage en het overgordijn vervangen door inbetween gordijnen.