Buitenzonwering

Screens

Een van de meest bekende en meest gebruikte vormen van buitenzonwering is de screen. Een screen is een vorm van doekzonwering welke verticaal langs het kozijn naar beneden zakt en hierdoor belemmert het de vrije doorloop niet. Door de functionele werking van het product is de screen een product dat in veel situaties de juiste keuze is. Het voordeel van de screen is dat ruim 80% van de zonwarmte wordt geabsorbeerd terwijl het zicht naar buiten blijft behouden. Een ideale oplossing voor situaties waarbij de gebruiker niet van de buitenwereld wil worden afgesloten. De kleurkeuze is enorm waardoor een screen meewerkt aan de strakke en moderne uitstraling van ieder gebouw. De grote vari√ęteit aan bedieningsmogelijkheden biedt oplossingen voor iedere situatie en voor elk budget.
(Vunderink)

Rolluiken

Rolluiken zijn enorm veelzijdig en zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Daardoor is er voor iedere wens een gepaste oplossing te leveren.
Ons assortiment bestaat uit aluminium rolluiken en beveiligingsrolluiken. Aluminium rolluiken dragen bij aan de duurzaamheid van uw pand op het gebied van warmte en energie. Tijdens de zomermaanden blijft uw pand koel en in de winter zorgt het rolluik voor extra isolatie, waardoor de warmte beter blijft behouden. Doordat een rolluik uw kozijn beschermt tegen weersinvloeden gaat uw schilderwerk langer mee waardoor de onderhoudskosten van het pand dalen. Een aluminium rolluik werkt inbraak vertragend waardoor uw pand veiliger wordt. Het rolluik is bovendien uiterst geschikt voor het verduisteren van ruimtes en biedt privacy wanneer dat nodig is.
(Vunderink)