Binnenzonwering

Houten jaloezieën

Dit product is geliefd door de warme en eigentijdse uitstraling in combinatie met de perfecte lichtregeling die men gewend is van jaloezieën. Vaak wordt een houten jaloezie voorzien van een decoratieve ladderband waardoor het product de uitstraling krijgt van een shutter.
(Vunderink)

Horizontale jaloezieën

Met een horizontale jaloezie is de lichtinval goed te regelen. De hoeveelheid lichtinval is nauwkeurig te bepalen doordat de aluminium lamellen op iedere gewenste positie instelbaar zijn. Het product geeft ook privacy in gesloten stand. Projectmatig is de horizontale jaloezie een zeer veel voorkomend product want ondanks de relatief lage investering biedt het vele mogelijkheden.
(Vunderink)

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn verticaal kantelbare lamellen. De kantelbare lamellen stellen u in staat de lichtinval en privacy te regelen naar eigen behoefte. Wanneer de zon niet schijnt kunnen de lamellen heel makkelijk verschoven worden waardoor de zonwering het zicht naar buiten niet meer belemmerd. Verticale jaloezieën worden vaak gezien als ouderwets, maar door toepassing van de juiste kleur en materiaalkeuze is het product wel degelijk decoratief.
(Vunderink)

Rolgordijn

Een rolgordijn zakt verticaal langs het kozijn naar beneden. Rolgordijnen kenmerken zichzelf doordat grote oppervlaktes kunnen worden bedekt en bij de juiste doekkeuze blijft, indien gewenst, het zicht naar buiten behouden.
(Vunderink)

Duette / Plissé

Plissé en Duette shades zijn zeer elegante en stijlvolle vormen van zonwering en zijn toepasbaar in iedere situatie. Of het raam rechthoekig, rond of een andere speciale vorm heeft, er is voor iedere situatie een passende oplossing. Bij deze vorm van raamdecoratie is het doek gevormd naar een soort honinggraad waardoor het een unieke uitstaling heeft.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn toepasbaar in ieder interieur en geven de ruimte een warme en huisselijke sfeer. Vaak worden vouwgordijnen gebruikt in combinatie met overgordijnen om de warme sfeer te versterken. Door toepassing van een moderne stof en uitvoering past het ook perfect in een strak interieur.